Vacature Automonteur

Gemotiveerde automonteur gezocht:


Functie-omschrijving:

Deze functie komt door toename van onze klantenkring.

Olie kruipt door je aderen en auto’s zijn je lust en je leven.

Je beoordeelt de staat van een auto en maakt een inschatting van de benodigde reparaties. Als gemotiveerde automonteur voer je zelfstandig en gepassioneerd onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit en zorgt dat de auto’s van onze klanten verdere kilometers zorgeloos kunnen maken.

Je bent een belangrijke spil in ons kleine team en uiteraard blijf je met cursussen en trainingen helemaal up-to-date als het gaat om de nieuwste technieken en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden voor de toekomst die we graag met je bespreken.

Profiel:

  • je hebt een afgeronde autotechnische opleiding en kennis van moderne auto-elektronica (evt. met APK-bevoegdheid)
  • technisch sterk en communicatief vaardig (talen Duits en Engels)
  • goed in het diagnose stellen
  • een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare omgeving
  • pro-actief ingesteld, gemotiveerd, flexibel en een vriendelijke uitstraling
  • in bezit van rijbewijs B/BE 

Arbeidsvoorwaarden:

Een uitdagende en professionele werkomgeving met veel passie voor een topmerk als Mercedes-Benz. Ons bedrijf heeft een goede werksfeer, opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. We werken graag met mensen die pro-actief zijn en daarmee hun eigen kansen creëren. Het betreft een fulltime baan (38 uur per week) en je krijgt een marktconform salaris (ervaring en leeftijd). 

Bedrijfsprofiel:

Kwaliteit staat bij Auto Jurgen steeds voorop vandaar onze slogan “Jurgen Automobielen, vertrouwen op wielen” waarbij service en klantgerichtheid heel belangrijk is. Auto Jurgen is opgericht in 1968 door John Jurgen en heeft bijna 50 jaar ervaring met het merk Mercedes-Benz. Wij zijn officieel lid van de Mercedes-Benz Specialisten Groep (MBSG). Onze occasions zijn steeds van een uitstekende kwaliteit en onze klanten mogen rekenen op betrouwbare informatie en de juiste behandeling voor hun auto. De aandacht die wij aan onze klanten geven, krijgen ook onze medewerkers daarom hebben wij geen verloop.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag bij ons aan de slag? Dan willen wij jou graag leren kennen!

Mail: je cv met uitgebreide motivatie naar nancyjurgen@auto-jurgen.nl of,

Post:

Jurgen Auto Limburg BV | t.a.v. Nancy Jurgen | Langheckweg 40 | 6468 EL  Kerkrade


 

Top