Financieringen

Financiering voor Particulieren

Voor de financiering van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bemiddelen graag voor u bij het maken van de meest aantrekkelijke financiële keuze o.a Slot termijn financiering en Financial leasing.

Wij werken samen met diverse financieringsinstellingen zoals Carmeleon Financieringen en Plus Advies.
Klik op een van de logo´s om uw maandbedrag te berekenen.

Plusadvies Finance   Carmeleon Financieringen

Financiering voor zakelijke rijders

Voor deze financiering hebben wij twee op maat gesneden mogelijkheden; Netto Financiële Leasing of Netto Operationele leasing.

Netto Financiële leasing

Bij deze financieringsvorm, waarbij de auto op uw balans staat, kiest u voor een vaste looptijd met een maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing. Aan het einde van de overeenkomst, na betaling van de laatste termijn, word u eigenaar van de auto. De totale BTW van het voertuig betaald u eenmalig als aanbetaling op het totaalbedrag. Als u kiest voor netto financiële leasing is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor investeringsaftrek.

Netto Operationele leasing

Bij deze leaseconstructie koopt de leasemaatschappij de auto die u wenst en staat deze dan ook niet op uw balans. Voor een vast maandbedrag aan rente en afschrijving krijgt u, over een vooraf afgesproken looptijd, het gebruiksrecht van deze auto. Aan het einde van de looptijd kunt u de auto inleveren of gebruikmaken van een eventueel, ook vooraf afgesproken, overnamebedrag om de auto te kopen. Het maandbedrag kan naast rente en aflossing ook bestaan uit een onderhoudscontract, houderschapsbelasting en/of cascoverzekering.

Vraag Auto Jurgen naar een advies op maat.

 

Geldlenenkostgeld

Top